Ujian demi ujian :'(

03:50:00

Hye peeps . assalamualaikum . hee , hari niey eyqin mood eyqin tak berape nak okayy . well , since last exam bermula nieyy , mood eyqin selalu terganggu . agak-agak kenape erk ? hummm . kenapelah lepas satu , satu dugaan yang datang time exam macam niey ? kenape tuhan nak bagy eyqin serabut time exam LAST YEAR nie . Jyahh , eyqin tahu eyqin boleh jalani sebab tuhan tak akan uji hamba Dia jika Dia tahu hambaNya sememangnya lemahh dan tak kuat . exactly , relationship eyqin dengan abang angkat eyqin is getting worst . hubungan kitorang jadi makin renggang sangat . abang angkat yang mane erkk ? abang angkat yang paling eyqin sayang and yang selalu care pasal eyqin . maaf , identiti dia terpaksa dirahsiakan dan dekat sini biarlah aku gelar dia abang M . Dia abang terbaek yang pernah eyqin ada selepas Luqman tinggalkan eyqin . sebelum exam , kitorang memang ade gaduh besar . eyqin yang frust time tu just fikir nak pergi sawah , nak tenangkan fikiran . tak dijangka , time nak pergi sawah tu boleh hujan lebat gila . eyqin dah tak peduli dah pasal hujan  tu , yang penting eyqin dapat pergi sane and tenangkan hati eyqin. yang kesiannya , Anis lah jadi mangsa time tu . dah lah dia tengah steady untuk PMR . Thanks anis sebab sudi temankan aku and legakan hati aku . kali terakhir eyqin menanges sebab lelaki masa eyqin gaduh ngan mal , dah lame dah tapi . time tu , air mate asyik mengalir jea . waktu eyqin gaduh ngan abang M pon same jugak . eyqin sayang sangat kat dia . eyqin tak sanggup kehilangan abang sebaik dia . dia jea yang faham eyqin and yang paling penting dia selalu buat eyqin sengih sorang-sorang . bukan nak melebih ke apa , tapi eyqin dah anggap dia macam abang kandung . along pon faham perasaan eyqin . bile dah baek dengan dia time gaduh tu , eyqin lega sangat . tapi , tak lame lepas tu , eyqin pulak carik pasal . eyqin bagi layanan dingin kat dia . bukan nak saketkan hati dia , tapi nak tengok sejauh mane dia kenal adeq angkat dia niey . sah ! dia memang kenal eyqin . dia perasan perubahan yang berlaku dalam diri eyqin . then lepas tu , hubungan kitorang kembali macam sediakala . 20 . tapiiii ................... semenjak seminggu nie , dia jarang amek tahu pasal eyqin . bila eyqin text dia , dia mesti reply lambat gila . humm  . tapi takpelah , eyqin faham , dia kan buzy kerja . sampai lah satu hari niey , eyqin niat nak bukak fb then stalk fb dia , bila eyqin stalk jea fb dia , ade kejutan menimpa .  dia ade hupdate status and status dia betul-betul buat eyqin rase terpukul . '' satu-satunya cara untuk tidak membuatkan hati dia terluka adalah menjauhkan diri daripadanya . betul ke apa yang aku buat nie ? '' tu status dia . seriously , eyqin betul-betul rase yang status tu untuk eyqin . betul ke semua tu ? dia nak jauhkan diri dia daripada eyqin ke ? eyqin buat salah kat dia ke ? maafkan eyqin abang M . bersambungg ....................

You Might Also Like

0 comments

Social Network

Followers