Adeq angkat (。◕‿◕。)

22:55:00


Hai guys . Haa , nampak gambar dekat atas tu ? Act , dia ni jiran eyqinand also adeq angkat eyqin . sayang dia ? sikit ahh . haha . nak cerita ape je erk pasal dia ? hmmmm *thinking* Nama dia Alif Hafis but ramai yang panggil dia apis kecik . Umur dia sebaya dengan adeq eyqin , 11 tahun . nakal dia , Subhanallah . tapi , dia baik dengan eyqin . Hari tuu , ade event kat taman eyqin . janji dengan dia nak pakai baju warna sama . baju warna hitam , ya ! baju yang ade kat dalam pic tu lahh . dia marah eyqin , katanya nak pakai baju hitam , tapi eyqin pakai baju belang-² hitam . hahaks . untung ade hitam nyoll . eyqin tak panggel dia adeq just "aku kau " and sometimes panggel nama . dia tak pernah merajuk sekali pon tapi eyqin selalu merajuk dengan dia . ekekeke dia ni antara budak paling comel kat taman tapi taktahu macam mana boleh sangkut dengan eyqin . eyqin selalu jugak lah jumpa dia almaklumlah satu taman kan ? cuma satu je eyqin tak suka , bila kawan eyqin teman eyqin jumpa dia , kawan eyqin mesti mengade-ngade dengan dia . ade satu hari tu , eyqin siap cakap kat apiss " kau nak aku ke nak dia ? " terkejut apis bila dengan eyqin cakap macam tu . start hari tu , apis jadi kurang bergaul dengan kawan eyqin . kawan eyqin tu pon same , dia tu jenis perampas sikit . semua yang eyqin ada dia nak sapu , ape jenis kawan . (─‿‿─) tapi takpelahh , kawan tetap kawan rightt ? haha . eyqin harap sangat kawan eyqin tu bukan jenis makan kawan .ಠ~ಠ  okay . dekat bawah ni ada gambar eyqin and dia , tapi gambar combine ahh . okay bhaii . 

You Might Also Like

1 comments

Social Network

Followers