Kami Geng Happy Go Lucky ツ

13:04:00

Assalamualaikum . holla stalker ツ Fuhhhh ~ Hari niey eyqin nak story pasal bebudak kelas eyqin yang happy gila vaveng ツ Kami Geng Happy Go Luckyy ! Jyeahhhh ! 2 RK 3 memang gempakk ! Hahaks . Even kelas kitorang niey selalu buat kes , tapi kitorang chill jea . Kelas yang always terpinggir tapi sentiasa HOT diperkatakan oleh guru-guru SMK Datuk Menteri .. Tapii kan , Alhamdulillahh  semenjak akhir tahun ni , takde kes teruk yang berlaku dan yang paling penting kami semua dah BERUBAH . That's the fact okay ! Exactly , rasa sedih terselit jugak bila dah nak berpisah dengan diorang . Almaklumlah , semenjak dah nak last year sekolah ni , hubungan kitorang jadi makin akrab and bertambah erat . ;DD .  lagi-lagi , time exam last year yang baru settle ni . Sumpah ! detik tu , detik yang bahagia even sekejap jea . time exam , eyqin jadi rapat dengan Zul and Yazid tu pon sebab diorang duduk betul-betul depan and belakang tempat duduk eyqin . Kerja si Zul ni buli eyqin . asal exam jea , ade jea benda yang dia nak buat ! yang paling eyqin saket hati , dia terbalekkan meja eyqin sebab nak tukar tempat duduk dengan eyqin . tapi eyqin tak nak . akhirnya , eyqin terpaksa offer kertas jawapan supaya dia stop terbalekkan meja eyqin . Hancuss kan ? Sabar jelahhh . yang si Yazid pulak , asyik ajak berbual . The best moment with him , eyqin suruh dia tiru gaya sorang abang form 6 niey , iaitu senyum sambil bibir sebelah terangkat , macam mana agak-agak kalau korang buat erk ? try lahh bayangkan . 0.0 . bila yazid buat , terus tak berhenti eyqin ketawa . lawak gila ah time tuu . seriously , memang lawak gila-gila . kawan-kawan eyqin yang duduk kelilinhg eyqin pon ikut ketawa bila tengok eyqin ketawa macam orang gila . yang si zul apalagi , mula ah carik pasal . dia dengan yazid amek ayat 1000 dinar , then hunuskan kat muka aku , then cakap : '' nyah kau syaitannnnnn ! '' eyqin makin galak ahh kan ketawa . then , tetiba jea anisah keluar kan suara '' dah meroyan dah budak niey '' syok gila ahh time tu . that was the best moment that will never be forgotten by me . jom tengok gambar-gambar budak kelas eyqin yang happy go lucky nieyy . see you soon . bye .




ada banyak lagi gambar , tapi tu untuk entry last sekolah . tunggu yeahh ! 

You Might Also Like

0 comments

Social Network

Followers