Live While We Are Young

10:18:00


Holla semua ~ Annyong Hasseyo :1: Fuhhhh ~ lama gilakan tak hupdate belogg ni . Ekekekeke , almaklumlah , buzy terbanyak sangat semenjak dua menjak ni :face43: okay , act , tajuk entry kali ni langsung takde kene mengena dengan benda yang eyqin nak cerita hari . since dah lame sangat tak hupdate belogg ni , banyak gilos cerita yang eyqin nak cerita tau . so , please be alert :face10: haha , joke just . okay , firstly , eyqin nak cerita pasal hari sabtu kelmarin . okay , let's begin . hari sabtu tu , Vanida , Alia and Bilah kene sekolah sebab kene kemas perpustakaan , almaklumlah , perpustakawati katekan . kebetulan , time tu duet eyqin bolehlah dikatakan terlebih sikit , so , eyqin buat keputusan nak belanja diorang . sebenarnya nak belanja Bilah and Vanida jea , tetapi , tetibe jea Vanida text and dia kate yang alia pun nak ikut sama . Nasib baik duet still cukup , kalau tak ternganga lah alia dek kelaparan . ekekeke :11: seronok sangat time tu . sebelum pergi tu , diorang lepak rumah eyqin dulu , then gosip pasal hero kitorang , lepastu , ibu eyqin tekefon , suruh amik dia kat tempat keje , so eyqin tinggalkan lah bebudak tu enjoy dekat bilik eyqin . sampai jea rumah , diorang kangsung tak sedar yang eyqin dah balik . tetibe muncul idea yang sangat bernas . :4: ape dia ? eyqin sergah diorang . amek kau !!! si Bilah dengan Vanida dah tergolek terlentang sebab terkejut sangat , yang alia still cool lagi sebab dia stay bace novel . hahahahahaha . lawak kay ? :10: lepastu kitorang pergi menjamah makanan dekat kedai cik mizan . diorang takut eyqin bawak duet sikit , so , diorang just amek nasi dengan lauk ayam je . alahai , kesian kengkawan aku ni . :15: lepas tu , kitorang pergi beli coolblog . nyumnyumnyumnyummmm ~:face26:


mereka memang terbaik . one more story , Giveaway kami tidak akan terbatal kerana penyertaan telah cukup 20 . Alhamdulillah , harap-harap masih dapat sambutan :131: then , Iqram , yes . Iqram accident semalam , risau sangat . tapi dia kate dia okay . dia call eyqin malam tadi . harap-harap dia cepat sembuh :face28: ehh , hawa panggillah . nanti eyqin sambung story lagi ehhh . bye ! 

You Might Also Like

11 comments

  1. haha . nanti aku sebut nama dia kat sini , pengsan kau kanggg :P

    ReplyDelete
  2. memang pesan pong!!,tapi mcm weird jer guna hero~~~

    ReplyDelete
  3. haha . habes tu nak guna ape ? cicakman ? pirateman ? ekekeke

    ReplyDelete
  4. hmm guna boyfriend lah wei!!!,sedap sikit bunyinya ;-)

    ReplyDelete
  5. he's mine okay ? take a note about that . dua minggu lagi aku nak nikah dengan dia . jangan cuba-cuba meruntuhkan rumahtangga orang . wakakakaka :P

    ReplyDelete
  6. he's mine sngatlah!!!,tunag tak ,tetiba nikah??,apakah itu????

    ReplyDelete
  7. lah . orang sekarang tak main lah tunang - tunang ni . nikah terus . kau tahu ape ? budak kecik belum matang :P

    ReplyDelete
  8. ceittttt . keputusan muktamad . he's mine ;D

    ReplyDelete

Social Network

Followers