Exam Pra-PMR 1 yang menyeronokkan

00:31:00


Hai awok , awok dan awok . Ape khabar semuanya ? sihat ? alhamdulillah . lame kan eyqin tak hupdatee story pasal eyqin , act , entry ni patutnya dah di post dua minggi yang lepas . tapi disebabkan eyqin memang malas giloss nak menaep , hari ni baru lah ade mood nak taep pepanjang :face71: haa , tengok tajuk kat atas tu . exam rite ? hmmmm ~ result eyqin kali ni memang teruk giloss . berape ? 4A2B1C1D . terukkan ? hmmmm ~ sains memang susah tahap melampau tau ! takde sorang pon yang dapat A dalam kelas eyqin . so sad story . ehhh , eyqin nak story apa yang jadi mase exam and sebelum exam sebenarnya . kihkihkih . dah sedia nak dengar ? keep reading baby ! :face15: as usual , sebelum exam tu ( hari isnin ) eyqin lepaklah dekat lab bersama-sama dengan geng kepala masuk tanah eyqin or lebih afdal geng perpustakawati :1: eyqin bukan perpustakawati sekolah ya ! eyqin cuma tumpang menyemak jea kat library tu :5: kalau lepak kat library hari isnin , memang ade rezekilah nak jumpa alif . almaklumlah , kelas dia masuk library hari isnin pukul 3 lebih . seronok jugak dapat jumpa dia . hihihihi . tapi menyesal sebab tak dapat amik gambar dengan dia , kalau eyqin dapat amik mesti dapat tunjuk kat korang betapa comelnya alif . tak percaye dia comel ?  tanye vanida ! :11: hahaha . okay stop ketawa . bila dah pukul 4 lebih , cikgu aminah suruh kitorang balik sebab cuaca di luar agak mendung . teacher aminah kate nanti belum sampai rumah dah basah lencun . hihi :face17: si syazuan a.k.a. along a.k.a ketua pengawas sekolah ni pilak buat hal . eyqin sibuk suruh dia balik cepat sebab dia balik jalan kaki , tapi dia punyalah degil . sibuk ngacau geng eyqin . aptb :face30:last-last , semua balik time hujan . ngrrrrr :face32: sebelum balik , kitorang stay dekat dewan kejap , kononnya nak tunggu hujan reda , tapi tak reda-reda jugak , apelah nasib . lastly , amek keputusan redha je hujan tu . habis lencun . sampai jea rumah eyqin , vanida and alia pergi toilet tukar baju , then spin baju yang basah . yang si bilah pulak , tal habes-habes dengan header non-transparent dia . mereka semua ni , lepak kat rumah eyqin sampai pukul 6 lebih , baru balik . hikhik . stop pasal hari isnin . hari selasa , bermulalah exam pra-pmr 1 . kitorang exam geografi , sejarah , bahasa melayu and agama islam . mahu tak pecah otak bila sejarah dengan
geografi exam dalam hari yang sama . pooommmmmmm! pecah otak ! tapi so far okay jea lah kan , almaklumlah , dalam kelas eyqin tu banyak 'toyol' . hihihihi :16:next day adelah hari yang palin eyqin tunggu-tunggu . sebabnya ? sebab ade exam math ! kitorang exam bi , pjk , sains and nath . pehhh , memang syok gila ah dapat jawab soalan :face2: eyqin memang gila math , semua cikgu math kenal eyqin . huhu . takbur di situ . astagfirullah hal-azim . hari khamis pulak exam seni and kemahiran hidup . hari yang paling senang lenang buat eyqin . satu hapak buku pun eyqin tak bace . fuhfuhfuhhhh ~ yang penting jawapan eyqin dengan bilah sebiji sebulat tau ! ape rahsia dia ? tanye bilah . hari jumaat dapat result sejarah dengan sains . rase longlai lah jugak bila tengok result sains yang teruk gila . tapi takpelah , percubaan pertama baru . eyqin akan usaha lebih untuk next exam :face28:





hari sabtu paling syok , kitorang celebrate birthday yana and vanida . tapi yana tak dapat datang . ngrrrr . nabila pon sama . sakit hati wey , tapi takpelah . diorang ade sebab-musabab yabg munasabah :face38: okay lah , penat giloss taip pepanjang ni . thanks reading ! see you next time . :face8:


It's funny the way most people love the dead. Once you're dead, you're made for life :11:

You Might Also Like

2 comments

  1. wahhhh :) suka tengok gambar tuh :D hehehe

    ReplyDelete
  2. hihi . gambar yang mane ? gambar yang mane ? :P

    ReplyDelete

Social Network

Followers