ღ Ohhh My Crushhh ღ

10:01:00

531634_512685702106909_1492739820_n_large

Hey guys ! Assalamualaikum semua :face44: hee ,. tengok tajuk tu ? gempak tak ? hihhihi . act , eyqin nak cerita pasal crush eyqin macam yang eyqin janji dalam entry yang lepas-lepas tu . sorry sebab lambat hupdate , bukan taknak hupdate , tapi macam malas pulak nak menaip . lagipun eyqin buzy sikit dengan kerja kursus , homework , kelas tambahan , ngrrr ~ banyak lagi ahhh :3: okay . taknak bebel yang bukan-bukan lagi , sambung cerita okay ? kalau ikutkan hati eyqin , eyqin memang malas gila nak taep . rapi disebabkan Bilah yang dah memang excited sangat nak bace entry eyqin pasal crush eyqin , eyqin gagahkan jugak jari eyqin menaep . Ouhhh crushh ~ kenape tetiba jea kau hadir ? sedangkan dulu , aku nampak kau macam biase jea . nothing . 0-0 . pehh ayat tu , skema semacam jea . eyqin start crush kat budak tu since eyqin tahu birthday dia sama dengan bulan birthday eyqin :5: sebelum tu , eyqin adelah jugak rasa macam suka kat dia , tapi eyqin ignore jea sebab eyqin taknak lukakan hati mal . but , tanpa disangka , perasaan tu makin membuak-buak bila eyqin dekat dengan dia . i try tu keep far from him , but i can't . eyqin penolong ketua tingkatan , dia pulak ketua tingkatan . tak ke memang selalu jumpa ? selalu bekerjasama ? macam mana nak jauhkan diri kalau macam tu kan ? haishhhh ~ :face30: eyqin semakin tertarik dengan dia bila dia tunjukkan sikap bertanggungjawab dia , dia jaga solat dia*imammudawey* , sikap jujur dia . ' Ya Allah , apakah ini cinta ? ' Bilah selalu tanya eyqin , kenape kau minat kat dia wey ? Then eyqin jawab , kau nak tahu ? err , errr , errrr , aku pon taktahulah . ' Cinta hadir tiba-tiba , tak dijangka dan tak disangka ' Sebenarnya , eyqin taknak pasang harapan tinggi-tinggi sangat , sebab dia pun boleh tahan comeyyy  semalam , eyqin dapat tahu , ade salah seorang budak dalam kelas eyqin ni pon cakap dia comeyyy . wey wey , dia aku punya , pleasee ahh . dalam hati dah tak keruan semacam jea . semalam jugak crush eyqin bagytahu kat eyqin yang dia tak ade kat sekolah hari ni ngan esok . pehhhh , hilang semangat nak pergi sekolah , so , eyqin ameklah cuti mengejut hari ni :face42: eyqin engat lagi masa hari isnin lepas , eyqin stay kat library sampai petang . eyqin duduk dekat bahagian belakang , termenung sensorang . bila Bilah datang dekat , dia cakap '' ish dia ni . risau pulak aku tengok kau yang tengah angau ni '' . erghhh . '' Bilah , kenape aku angau sangat ni . dah lame siakk tak angau macam ni '' bilah said '' kali terakhir kau angau macam ni bila ? '' '' aku lupa '' . Bilah lah yang paling care pasal eyqin bila eyqin dah ade crush . dia banyak tolong eyqin selongkar pasal crush eyqin . yang paling haru , dia siap buat special entry nak cerita pasal eyqin dengan crush eyqin . thanks bilah , iloveyouu :* . haaa , sebut pasal iloveyouu , eyqin ade buat lagu untuk crush eyqin tau . nak tahu ? eyqin bagy chorus dia kayy ? Y to the A to the *  to the *  to the * , ILOVEYOUUU ~ orang yang tahu jea boleh nyanyi lagu ni sebab lirik dia agak unik .:face10:

Tumblr_mjhplaajy71rc6qcxo1_500_large

for the first time , this love is gonna be crazy . eyqin sayang dia dalam sekelip mata jea . bythewayy . kawan-kawan eyqin kate , eyqin ade harapan dengan dia . sebabnya ? diorang selalu nampak dia jeling-jeling tengok kat tempat eyqin . ohh crushhh , kalau itu benar , eyqin harap sangat , dia jujur . eyqin sebenarnya malas nak berahsia sangat , nak jea jujur dekat dia . tapi tak akan nak digelar perigi cari timba pulak ? ye dakk ? Encik capital Y , sedarlah :') saya sayang awak kot .  andai kata dia bace entry eyqin ni , eyqin harap dia faham isi hati eyqin . ohhhh , cinta itu gila sebab aku nak naik gila pikir pasal dia . esok terpaksa sekolah even dia takde dekat sekolah . takpelah , kalau dapat tengok kelibat dia kejap pun okay . fuhhhh ~ punya excited eyqin mencarut pasal crushh hari ni . korang , doakan eyqin kayy ? :face38:

You Might Also Like

2 comments

  1. :) sangat suka entri ni sebab Aya jugark baru nak elaborate tentang crush Aya tapi malu :3 .. May Allah bless you ..

    -arya addin-

    ReplyDelete
  2. ngrrr ~ terima kasihh >< eyqin pun sebenarnya malu jugak , tapi err entahlahh . hihihi . cite jea lahh pasal crushh aya . nanti eyqin bace ! hihihi

    ReplyDelete

Social Network