Tiga Tahun Dahh ~

12:32:00


Assalamualaikum . hai guys . amacam minggu pertama persekolahan bagi penggal kedua perseklahn ? hmmm , seronok kan ? results exam amacam ? results eyqin down gila ahh !! *mentalbreakdown*  hihi . okay okay , sebelum eyqin lari daripada apa yang sebnarnya eyqin nak cerita baik eyqin tutup kes pasal results exam . macam dalam tajuk , dah 3 tahun dah ~ apa yang 3 tahun nya? dah 3 tahun dah relay eyqin dengan abang angkat eyqin yang umur 19 tahun tu . anyway , 10 Jun yang lepas tau birthday dia !  dia call eyqin tepat pukul 12 pagi , 10 Jun tau . sungguh ! bahagia gila time tu . eyqin yang dia cari dullu . terasa diri begitu berharga  hihi . hubungan eyqin dengan dia start masa form 1 . kenal secara tak sengaja sebenarnya . terhibur dengan lawakgila-gila dia tu , timbul pulak rasa sayang kat dia . dan disitulah bermulanya kisah antara adik dan abang .  semua ini poyo kay !! sepanjang kitorang kenal , kitorang tak pernah gaduh , cuma dia pernah marah eyqin sampai eyqin nanges . tapi eyqin anggap tu semua sebagai nasihat dia . dia kata dia sayang eyqin ,dia nak jaga eyqin , tapi eyqin tahu , satu hari nanti eyqin dengan dia pasti berpisah . sebab apa ? hanya Allah yang tahu sebabnya . eyqin selalu terfikir , macam mana keadaan aku kalau aku kehilangan dia buat selamanya satu hari nanti ? sedangkan dia tak bertegur atau text aku dua hari pun aku dah fikir yang bukan-bukan  . hmmm , eyqin takut sangat akan hilang dia . dia satu-satunya abang angkat eyqin yang paling memahami eyqin . eyqin tak harap dia benci eyqin tapi eyqin harap dia sayang eyqin macam eyqin sayang dia .


tak pernah terlintas dalam hati untuk sayang dia lebih dari seorang abang . cukuplah dulu eyqin menyayangi luqman lebih dari seorang abang  . eyqin taknak benda yang sama berulang dan eyqin harap sangat hubungan ni kekal sampai dia kahwin nanti . kekadang , eyqin cemburu sangat bila dia kata dia text dengan adik angkat dia yang lain . taktahulah , eyqin macam nak eyqin sorang jea jadi adik dia . eyqin macam nak dia sayang eyqin sorang jea sebagai adik . tapi siapa eyqin nak halang dia buat semua tu kan ? hihi . biarlah dia nak ade adik angkat berapa ramai , yang penting dia adil . dia kata , dia sayang semua adik dia sama rata . dalam hati eyqin selalu berharap "dia sayang aku lebih daripada adik angkat dia yang lain" rasanya , cukuplah setakat ni untuk entry hari ni . anyway , entry akan datang menyusul . antara yang menarik nanti ialah , eyqin akan memohon maaf secara terbuka bagi pihak 3 rk 2 untuk memohon maaf atas kesilapan kami  thanks for reading !

Harapan aku , dapat menyayangi dia walaupun aku pasti satu hari nanti dia pasti membenci aku 

ı łσѵє yσυ αвαηg . нαяαρ нυвυηgαη kıтα kєkαł .

You Might Also Like

1 comments

Social Network

Followers