Giveaway Gempak by Eyqin, Bilah and Vanida

10:16:00




http://i1359.photobucket.com/albums/q795/BilahBatrisyia/anigif_zpsbc9f2966.gif
http://norvanida.blogspot.com/2013/02/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html

Assalamualaikum~

Ehem-ehem. Ok, seperti yang korang sedia maklum. Eyqin, Bilah and Vee nak buat First Giveaway. Ok,  hari ni kami lancarkan! Sebenarnya nak start lambat lagi GA ni, tapi disebabkan masalah tertentu, GA di percepatkan dan dilambatkan tarikh tamatnya~ Ye la, budak nak PMR la katakan. Ok, guys! Ajak la ramai2 join GA ni... So, tanpa membuang masa, dengan lafaz Bismillah Vee merasmikan Giveaway Gempak ni di blog Vee...Yeh! Potong kek! Hihi. So, nak join? Cekidout the syarat-syaratnya-




Syarat-syarat pernyertaan :-

  •  Wajib follow blog, twitter, like fp dan klik para sponsor dan penganjur yang tersenarai. SENARAI SPONSOR <
  • Buat entry pasal GA ni dengan tajuk Giveaway Gempak by Eyqin, Bilah and Vanida serta gamkan banner atas tu dan backlinkkan ke entry ni. #reupdate:peserta tidak diwajibkan membuat entry, cuma komen dan letakkan link blog korang je pun okay. Tapi, wajib like dan follow para sponsor dan penganjur. 
  • Dah siap? Publish then letakkan link entry korang tu kat ruangan komen entry ni.



----------------------------------------------------------------------------

Pemilihan pemenang di buat oleh kami!
GA akan serta merta TERBATAL sekiranya jumlah peserta KURANG daripada 20orang!
So? Jomlah meriahkan GA kami :)



Tarikh : 2 Februari 2013 - 1 Oktober 2013

You Might Also Like

0 comments

Social Network