TRIAL PMR YANG MENDEBARKAN !

08:02:00



Hai guys . So, what's up ? Apa khabar semuanya ? Eyqin Alhamdulillah image masih sihat tubuh badan . Lama kan tak update blog ? Act , busy bercampur dengan malas nak menaip image. Bebudak kelas dah sibuk suruh Eyqin update cerita gila crush part 2 . Tapi tulahh , malas gila nak mampuihhh . InsyaAllah , lepas raya nanti Eyqin update part 2 dengan part 3 *lamalagikot*  imagewaktu awal puasa , ramaikan para blogger yang buat entry pasal AhlanWahsalanYaRamadhan . YaAllah ~ time tu Eyqin pun teringin giloss nak update pasal tu . Tapi apakan daya , sifat malasku telah menguasai diriku ~ Tapikan , jenis Eyqin , lame tak update , sekali update panjang berjela ~ Tak percaya ? cer cek entry yang lepas-lepas *taktermasukentryGAdanSegman* Hamboihhh ~ banyak betul Eyqin melalutkan ~ Back to the main tittle , TRIAL PMR YANG MENDEBARKAN ! Hahhh ! Siapa kat sini yang form 3 , 15 tahun . Kita geng kayy ! image seperti yang sedia maklum , trial PMR telah bermula . Ada yang mula minggu lepas *mungkin* tapi sekolah Eyqin , SMK Datuk Menteri , sekolah cousin Eyqin , SMK Kangkar Pulai dan sekolah kembar susuan Eyqin SMK ___________ *taktahunamasekolahnya* , bermula pada hari ini , 29 Julai 2013 sehingga JUmaat , 2 Ogos 2013 minggu ini . Korang tahu tak perangai budak 3 RK 2 tahun ni macam mana ? taktahukan ? nanti Eyqin bagitahu pada next entry *maybe* apa kene mengenadengan perangai budak 3 RK 2 dengan tial ni ? Ada weyhhh !! Bacalah sampai habis dulu sayang ~ Penat tau Eyqin taip ! Act , seminggu sebelum trial bermula , pelajar 3 RK 2 "2013" menampakkan perubahan positif . Alhamdulillah , Eyqin sukakan perubahan ni . Daripada berbual berkelompk , sekarang berbual satu kelas , reramai join . Setelah berjanji dengan pengetua sekolah , Puan Eva binti Abdullah untuk memberi sepenuh perhatian dalam pelajaran dan mendapat 8A dalam trial akan datang , kami semakin ke arah positif image . Doakan kami tau . Hari ni bermula detik bersejarah dalam hidup Eyqin . Eyqin tak pernah duduk dalam dewan peperiksaan . Waktu darjah 6 Eyqin periksa dekat kelas sebab dewan dah penuh tapi kali ni lain . Memang betul-betul buat Eyqin rasa bedebar-debar . Memang waktu first-first excited gila , tapi dah masuk , macam kejung jea lutut ni .


Bila duduk jea kat tempat duduk mengikut angka giliran , rasa macam dah mula detik yang akan menentukan masa depan Eyqin ~ Fuhhh ~ dahlah duduk tempat kedua dari belakang ~ Jauh dari whiteboard , jauh dari crush pulak tu ~ Haha . Menyempat jea aku ni . image Hari ni exam Bahasa Melayu Kertas I & II serta Sejarah . Bahasa Melayu Eyqin tak kisah sangat . tai sejarahh .....


hmmmm ~ pasrah je lah . Baca apa pun tak masuk otak . Kadang-kadang Eyqin fikir , Mr Anand mengharapkan yang terbaik dari kitorang , tapi kitorang buat benda tu main-main . Eyqin dah cuba buat yang terbaik , harap-harap dapatlah skor A dalam sejarah takpun B kira okaylah tapi taknak C !!!! Doakan eyqin tau korang .


 Eyqin harap sangat Eyqin dapat tunaikan janji pada Puan Pengetua sekoalah . Anyway , read this guys : Ya Allah , Kau permudahkanlah kami ( calon PMR 2013 ) menjawab soalan dalam peperiksaan yang akan datang dan yang sedang berjalan . Aaaamiiinn . Thanks tau , korang dah doakan ramai sangat orang yang menghadapi PMR tahun ni . Hmmm , akibat banyak sangat melalut , masa pun cemburu kan , so sampai sini jelah entry kali ni . Jaga diri baik-baik . La Tahzan .~ Assalamualaikum


You Might Also Like

0 comments

Social Network