Assalamulaikum . Banner tu menjelaskan segalanya . Hahaha . Macam tak percaya dan masih tak percaya sebenarnya blog Seorang Syed anjurka...

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

9 Comments
Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamulaikum . Banner tu menjelaskan segalanya . Hahaha . Macam tak percaya dan masih tak percaya sebenarnya blog Seorang Syed anjurkan segmen . Siapa lagi bloggers yang tak kenal dengan blog ni ? Terjahlah . Serius , banyak info , motivate dan banyak lagi yang u guys boleh angkut . Macam aku sendiri , selalu je jengah blog ni . Jarang komen sebab aku memang jenis yang jarang komen blog orang . Silent reader katakan . Hahaha . Tapi , blog seorang Syed ni memang dah di bookmark kat chrome ni . So , asal bukak lappy , bukak chrome , memang automatik terjah blog seorang Syed . Tak percaya ? Tak percaya sudah . Yang penting i tak bohong . Hahaha .

Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed  
Kenapa nak tersenarai dalam blog Seorang Syed ? Gila siapa yang taknak . Hahaha . Antara blogger yang mempunyai jumlah pengomen yang terbanyak dan semestinya , traffic blog Seorang Syed tinggi ! Maka , apalah salahnya sekiranya diriku yang merupakan insan kerdil dalam dunia blogger ini tumpang tempias sikit-sikit . Hahaha . Lepastu , dah confirm confirm tuan blog akan selalu singgah blog kerdil aku ni . So , naiklah jugak page views aku tu . Naik sikit pon jadilah , asalkan naik . Ye dokkkkk . Haaa , so encik Syed , pertimbangkan nyaa . Hehe .


Tulis short review tentang blog Seorang Syed

Blog Seorang Syed sememangnya dikenali dengan kekemasan blognya . Design yang tersendiri dan yang penting menarik minat setiap pembaca . Warna biru yang blog Seorang Syed pilih memang sangat berkesan untuk membuat pembaca gemar untuk meneruskan pembacaan . Hahaha , ayat skema sangat ke ? Tuan punya blog pon sporting dan tak sombong . Sesiapa sahaja yang komen kat blognya , mesti akan dibalas . Tak cepat , lambat . Tapi memang balas . Sebab tu ramai bloggers yang senang dengan sifat tuan blog Seorang Syed .  Tak dinafikan , tuan blog Seorang Syed juga selalu datang ke blog aku ni dan bagi komen . Dan pasti , entri ni pon akan dikomennya . Hahaha . So , tu je review dari tuan blog Stalky Raunchyy .

Kepada tuan blog Seorang Syed , semoga terus berjaya dalam dunia blogger , dan sentiasa berjaya dalam kehidupan didunia dan akhirat . Sekian . Terima kasih . 

Nak join ? Klik banner atau klik sini


You may also like

9 comments:

Noor Maizan said...

Goodluck sis :D

Shaidatul Aireen said...

goodluck sis! In Shaa Allah elsa join jugak nanti :*

Seorang Syed said...

Waaaaa betul ke ni siap bookmark blog syed kat google. Terharunya baca.
Ya Allah thanks for your support! :') Blog syed biasa-biasa ja btw.

Rockysweety 90 said...

Gud luck :)

Amer Ridzuan said...

hye... all the best!!

Qbal Ramlan said...

Gud luck. Q singgah BW here dari segmen yg sama.

follow here. Fazroliqbal.blogspot.com

Syah BaNu said...

good luck, saya dah follow blog ini :) jom join my segmen --> http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/04/segmen-blogwalking-bloglist-by-miss-banu.html

cik EPAL said...

Selamat bersegmen and all the best! 😄

The Fool said...

DONE follow...followback
Keep in Touch