PMR , here you come ~

06:44:00

Hai guys . Assalamualaikum . Fuhhh ~ lama gila eyqin tak hupdate blog . Bukan malas tau , komputer buat masalah hari tuhh . Lagi pun buzy , almaklumlah , PMR just around the corner . Tinggal berapa hari jea lagi nak PMR tapi eyqin masih sempat berfacebook , bertweet sana sini , malah sempat berblogging lagi . Ape nak jadi kan ? image hihi . act , tajuk kat atas tu buat gempak je . senanya nak story pasal apepun tak tahu . banyak sangat yang bermain dalam kepala otak ni . image okay , let's begin the first story . sekarang ni eyqin dah couple ngan someone . siapakah ? bestfriend eyqin senanya dia ni imagedah sebulan gamaknya . hihi . nampak kan ? eyqin memang sengal . makin nak exam , makin banyak main  image  normal letuw , kata kakak sedare eyqin image apepun tak boleh dia tu --' hah image eyqin nak tunjuk gambar kitorang hang hari tuhh .

Eyqin gemuk , dia keding --' 

hihi . ahmad haziq fikri , lelaki keding-sekeding kedingnya *agak-agak ape reaksi dia bila dia bace erk ? * hihhi . jangan marah image eyqin tahu ada someone yang minat dia gila-gila , eyqin pun ada suruh dia terima perempuan yang minat dia tapi akhirnya , eyqin ngan dia jugak image aptb --' vanida and alia support jea eyqin , termasuk jimad , khalid , syikin , ngan seangkatan dengannya *famous kau jimad* hahaha . stop about him . cerita kedua , pasal relay eyqin ngan abang eyqin . tetap macam dulu , tapi minggu ni sampailah habis PMR abang eyqin taknak ganggu fokus eyqin pada study . sumpah rindu gila kat abang . hmmm  image tapi abang buat semua ni untuk eyqin jugak . dia nak eyqin berjaya , amek kelas sains and sambung study dalam course sains komputer , dia nak eyqin berjaya . image abang selalu cakap , kalau pelajaran eyqin merosot sebab dia , dia tak akan ganggu eyqin sampai bila-bila . untuk itu , eyqin kene stabilkan keduanya image 

                                           
last story , GA Gempak dah nak ke penghujung . 1 Oktober 2013 , penutupan rasmi , so silalah join cepat-cepat ya ! Hadiah dah ada tinggal pos jea . 


anyway , goodluck untuk calon PMR 2013 . kita sama-sama berjuang yawwww !! 


Study biar lepak , result kasi gempak !


You Might Also Like

0 comments

Social Network