Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh

04:15:00


Assalamualaikum semua . haaaa , nampak banner atas tu ? okay , now nak announce yang eyqin join Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh ni . hope sangat ada rezeki nak menang . agak lama jugak lah kan eyqin tak join GA or segmen kat blog ni . so Prof Emeritus Tan Sri Datuk Dr Ir Spendaluddin Alhabshi , please pilih saya sebagai pemenang . nak letak emoticon comel tak boleh pulak . huhu . 

btw , saya dah follow semua arahan Prof Emeritus Tan Sri Datuk Dr Ir Spendaluddin Alhabshi tau ! ni buktinyaaaa . 

syarat pertama : 

Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).



syarat kedua :

Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)



syarat ketiga , keempat , kelima dan keenam pon saya dah laksanakan . moga ada rezeki untuk menang . huhuhuhu . so kepada sesiapa yang belum join , jom join sekali . mana nak tahu rezeki kita kan . hehehe . so Prof Emeritus Tan Sri Datuk Dr Ir Spendaluddin Alhabshi , saya join Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh . 

kepada sesiapa yang nak join , just klik banner kat atas tu . hihi .

You Might Also Like

0 comments

Social Network