Book Giveaway by Abam Kie and Friends

02:52:00


taraaaaaaa ~  hai . assalamualaikum semua . harini eyqin join giveaway Abam Kie  and friends ~ Book Giveaway guys !! jomlah join sekali . syarat biasa Giveaway , follow blog dan follow google plus penganjur dan para sponsor . nak tahu hadiah dia ? haaaa ni diaa 

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

banyak guys . huhuhu sape je lah yang tak terliur . so , eyqin dah follow semua syarat dia . bawah ni semua bahan bukti .

syarat satu : follow blog abam kie dan para sponsor . 

blog abam kie :










blog Cik Nor









okay dah settle . syarat kedua , buat entry pasal Book Giveaway by Abam Kie and Friends , so inilah entrynyaa . eyqin harap ade rezeki untuk menang , sebab " saya hantu buku " hahaha . terima kasih sebab menganjur giveaway yang boleh memupuk minat membaca para blogger . last word to say , saya join Book Giveaway by Abam Kie and Friends ! jemput join geng ! 


Image result for quotes reading

You Might Also Like

6 comments

  1. Assalamualaikum. Terima kasih kerana sudi menyertai GA Abam Kie dan Kawan2. Semoga anda berjaya menjadi salah seorang pemenangnya. Aamiin. Senarai peserta sudah disiarkan di blog abam kie. Boleh semak menerusi pautan di bawah. Happy blogging!

    http://www.zukidin.com/2016/08/senarai-peserta-book-giveaway-by-abam.html

    ReplyDelete
  2. Salam Jumat...
    Ade singgah dari GA yang sama
    Semoga berjaya... :)

    http://musicstyle29.blogspot.co.id/2016/08/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama :D jom singgah :) done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  4. salam... singgah sini dari giveaway yang sama..

    http://www.mialiana.com/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari GA yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari GA yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/book-giveaway-by-abam-kie-and-friends.html

    ReplyDelete

Social Network

Followers