Happy Birthday To Me and Happy Woman Day !

09:54:00

Image result for gifs happy birthday images tumblr

Assalamualaikum semuaaaa . Hai . Hehe . So , harini nak cerita pasal diri sendiri . Ecewahhhh . Hahaha . Tengok tajuk pon dah tahu kan  .So , thankyou pada yang wish . This year sambutan agak lain sikit . Since my mom dah ade whatsapp , dia orang pertama wish my birthday . Thanks mom . Second and so on my cousin , my friends , my relative and so on . Hahaha . Tadi kat kelas time kelas Sastera , the whole classmates nyanyi lagu Happy Birthday for me , thanks guys . Sebakkkk sebab terharuuu . Huhu  Paling terharu , my lovely aunty , Maksu , buat special delivery from Johor Bharu bagi surprise . Serius , tak expected ape-ape since umur makin meningkat mesti macam takde yang nak appreciate . Thanks a lot Maksu . Kebetulan , harini pulak Hari Wanita Sedunia . Happy Woman Day guys !!! Hahaha . Seronok sangat harini . Tapi homework still banyak ye . Hahaha . So , itu je entry harini . Happy sangat sebenarnya sampai taktahu nak tulis apa . So , last but not least , Thanks for all yang sudi doakan yang terbaik for me in my birthday . Thank you so much  Se you soon :)







You Might Also Like

8 comments

  1. salam, hi hepi besday awak ^^ may Allah bless u always :)

    ReplyDelete
  2. salam.. happy birthday dear. take care

    ReplyDelete
  3. @Fieona FieRidz Thankyou . In shaa Allah Ameen

    ReplyDelete
  4. @Siti Awadah . Thankyou sis :)

    ReplyDelete
  5. waaaaa bestnya dapat surprise! Happy Birthday Eyqin. May allah bless you always. cantik blog baru hehe.

    ReplyDelete
  6. @Seorang Syed Hehe . Mestilah best . Thanks Syed :)

    ReplyDelete

Social Network

Followers