Sorry , Busy

10:25:00

Hai assalamualaikum . Maaf sangat sebab dah lama tak update blog dan tak blogwalking . Siapa yang baru follow tu , jangan risau . Eyqin follow back nanti . Btw , Eyqin menang Lazada Blogger Contest !!! Hahaha . Alhamdulillah . Ramai yang menang , 30 orang . Eyqin menang tempat kedua , voucher RM300 . Rezeki Eyqin setelah sekian lama tak menang Giveaway . By the way , tahniah jugak pada para pemenang lain . Nak tahu siapa pemenangnya ? Tengok gambar bawah ni . Hehe .



Banyak jugak blogger yang eyqin kenal yang turut menang . Hehe . In shaa Allah nanti Lazada post kan voucher tu kat rumah :) So , berkaitan dengan busy tadi . Assigment sangat banyak sekarang . Esok kerja kursus Pengajian Am dah kene serah . Masih banyak lagi yang belum siap , masih banyak yang kene edit . Lepastu , kerja kursus Sastera pon dah mula kena buat . Paling tidak , minggu depan video dah kena siap . Adess , pelakon pon belum carik lagi ni . Hahaha . Any volunteer nak jadi pelakon dalam pengarahan filem eyqin ? Hahaha . Kadang online kejap , pastu tutup laptop . Takdee mood nak hadap laptop tu yang kerja kursus pon tak siap-siap . Hehe . Jangan jadi macam eyqin pleaseee . Jadi , maybe bulan 4 ni eyqin agak jarang update blog , tapi eyqin akan gigihkan jugak diri eyqin ni update blog . Ingat nak ubah cara penulisan blog lepas ni . Yelah , umur pon dah matang kan . Nak masuk doplohh dah tahun depan , tapi penulisan still macam kebudak-budakkan . Hehe . Tapi tu still dalam  wishlist lah , taktahu jadi ke tak nanti . Hahaha . Page rank madah 0 , malu nak tayang dalam blog . Hahaha . Ohye , eyqin dah nak trial . Maybe dalam 2 minggu lagi . Nak push sikit untuk sem 2 ni sebab malas nak repeat paper . Tambah tambah lagi Pengajian Am dengan Bahasa Melayu yang agak memeningkan kepala . Kepada pengunjung blog sekalian , harap kalian tidak jemu untuk mengunjungi blog tuan hamba ini . Jangan risau , awak semua tinggalkan jejak kat cbox , eyqin mesti akan balas kunjungan awak tu . Yang penting , tinggal jejak . Senang eyqin nak jejaki semula . Apepon , doakan yang baik baik ye untuk eyqin . In shaa Allah , Allah yang balas kebaikan tuan hamba semua . Jumpa lagi  Tata titi tutuuuuuuu ~

Image result for wish me luck

You Might Also Like

1 comments

  1. hi, saya datang singgah sini follow awak :) tahniah awak menang.. :)

    ReplyDelete

Social Network