Happy Fasting and Stalky Raunchyy New Look

09:05:00


Assalamualaikum and hi fellows ! Happy Fasting , Ahlan Wahsalan Ramadhan Kareem . Alhamdulillah , jumpa jugak dengan Ramadhan 1438 Masihi . Semoga peroleh lebih banyak keberkahan dan rezeki bertambah , in shaa Allah . Ramadhan tahun ni macam biasa . Cuma tahun ini , in shaa Allah ada sikit keistimewaan nya . Hehe . Nak cerita pon tak boleh lagi sebab belum tiba masanya . Ecewah . Alhamdulillah jugak , blog ni dah mencapai target yang diingini sehingga Mei 2016 . Followers lebih 500 dan lulus Adsense . Yeayyyy !! Hehe . Doakan murah rezeki dimasa akan datang . Banyak perancangan lain untuk  blog aku ni di masa akan datang . Ohyee , sempena bulan Ramadhan ni , i make new look for this blog . Tadaaaaaa ~ 



Hahaha ada yang perasan ke tak agak-agak ? Hahaha . Sekarang tengah proses edit blog Ecah dengan Shera . Siapa yang nak diedit pon boleh . Harga bincang kemudian . Siap , puas hati baru bayar . Hahaha . Amacam design baru ? Okay ke tak ekk ? Lemah betul den nak pilih combination colour . Ade je palette tertentu , tapi semua shaia tak suka . Hahaha . Memilih kan >< . Hehehe . Okaylah , sampai sini je dulu entry harini . Next post maybe nak cerita pasal Study . Jengg jengg jenggg . Nantikan next entry ya ! Assalamualaikum :)

You Might Also Like

0 comments

Social Network