SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

13:28:00


SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway | Giveaway lagi !! Yes , harini berkesempatan nak update blog dan join giveaway . Semoga rezeki bertambah dalam bulan Ramadhan ni . In shaa Allah :) So , GA kalini dianjurkan oleh blogger Elih dengan kerjasama SG Shop . Syarat sangat mudah . GA start pada 17 Mei - 31 Mei 2017 . Mari semua join ramai-ramai . Hehe .

Salah satu syarat yang dikehendaki adalah senaraikan produk yang ingin dibeli sekiranya memenangi RM100 tersebut . Since dah nak raya , cewahh . Mestilah aku nak beli barang-barang keperluan untuk kemudahan di kampung nanti . Haaaa , dah ramai ramai kat kampung mestilah nak carik kerja yang cepat , mudah dan senang kan . So , dibawah adalah barang yang aku sangat teringin nak beli . Hehehe



Pemanas Lauk - RM48.54




Vacuum - RM69.38

Haaa tudiaaaa barang yang ceq nak sangat beli kalau ceq menangg . So come join yang belum join tu . Hehe :D

You Might Also Like

2 comments

  1. Semoga berjaya dan terima kasih sbb sudi join..

    Semak senarai peserta disini - http://www.elihjapahar.com/p/senarai-peserta-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,
    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/sgshop-rm1000-free-shopping-credit.html

    ReplyDelete

Social Network