Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

02:44:00

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz | Papaglamz sengaja menganjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. In shaa Allah ada pahala terselit :) Segmen baik macam ni perlu disokong rasanya . Hehe . Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!



Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.









2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)


SELAMAT BERSEGMEN

You Might Also Like

1 comments

  1. Asslaamualaikum

    Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

    TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0196141393

    Nama:
    Alamat:
    Nombor phone:

    Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

    ReplyDelete

Social Network