Segmen : Pencarian Blogger Baru

03:20:00


Bismilahhirahmanirahim .  hee . hari niey eyqin nak join satu segmen ni . segmen ape ? tengok lah tajuk kat atas tu . korang nak join jugak ke ? sibuk je tau ! hehe . jom lah join sekali , makin ramai join yea makin meriahkan ? hmmmm . syarat-syarat dia memang simple gila .  . nak bukti ? tengok bawah ni , eyqin dah copy bulat-bulat dari blog kak Aisyah ni . jangan marah tau kak Aisyah .

SYARAT UTAMA

  • Blogger yang mempunyai follower tak mencecah 1000 orang
  • Follower blog AISYAH HUMAIRA' & PERWADAH
  • Buat entry ringkas dengan letak header blog Niera dan link kan ke sini
  • Nyatakan jumlah follower semasa join segmen ini.


  •  nak info lebih lanjut , klik je banner tu okay ? eyqin dah penuhi syarat-syarat  kat atas tu tau . 

    • Follower eyqin belum mencecah 100 apakan lagi 1000 
    • Eyqin adalah follower ke 3955 blog kak Aisyah dan follower ke 216 blog Perwadah
    • Done buat entry pasal segmen nieyy 
    • Jumlah follower blog eyqin setakat ni baru 75  *cedih*
    that's all for today , hang pa yang belum join , meyh lah pakat ramai-ramai join ini segmen ! sekian . 

    You Might Also Like

    7 comments

    1. segment yg sama..done follow awak..http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segment-pencarian-blogger-baru.html#comment-form

      ReplyDelete
    2. salam.. hi.. ecah terjah dari segmen yang sama..

      http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

      dikesempatan ni juga ecah nak jemput blogger-blogger sekalian untuk join segmen pertama ecah juga..
      jom share ur 2012 memory..klik >>

      http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

      ReplyDelete
    3. Saya datang komen dan follow blogger baru,
      hehe salam kenal, selamat berblogging :)


      Kalau berminat, jom join yang ni plak:
      Follower Meningkat Pantas !

      ReplyDelete
    4. salam perkenalan yaaa :)

      dr segmen yg same + done follow ur blog ~ btw nice blog lorl :))

      mai links
      http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

      ReplyDelete
    5. Salam perkenalan, datang BW sini dr segmen yang sama. done follow blog ini juga.
      jemput datang ke blog akk

      http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/12/segmen-10-pencarian-blogger-baru.html

      Oh jgn lupa follow akk juga yer..
      bersama2lah kita ramaikan follower kita




      p/s akk masukkan juga blog ini dalam bloglist akk jemput juga utk kenalan baru
      http://aishakhirr.blogspot.com/

      ReplyDelete
    6. [NEW UPDATE]
      http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/eratkan-cinta-di-ulu-yam-selangor.html

      UTK PNGETHUAN ANDA, SENARAI BLOGGER BARU TELAH ADA. DAN SEGMEN TELAH PUN TAMAT! ANDA DIMINTA MENERJAH SEMUA PESRTA. :)

      http://www.aisyahhumaira.com/2012/12/mereka-blogger-baru.html

      ReplyDelete
    7. follow sini dari segmen yang sama :)

      jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-pencarian-blogger-baru.html

      ReplyDelete

    Social Network