Tarikh , Hari dan bulan kelahiran saya ッ

01:27:00


Hai guys . Ape khabar semuanya ? sihat jea kan ? alhamdulillah . haa , hari ni eyqin rajin sikit nak menaip pasal kelahiran ni . ekekeke . tapi eyqin just tulis pasal kelahiran eyqin jea tauuu .:5: heee . okay , firstly eyqin nak bentangkan pasal hari kelahiran . eyqin lahir pada hari Sabtu so , ini ciri-ciri dia :


SABTUKuat cemburu, suka kebendaan, tak gemar dengan anak-anak, suka bertikam lidah. Namun dia tegas pendirian, cerdas pemikiran, teliti dalam banyak hal. Tidak pernah berasa puas, suka berkorban apa saja demi mencapai cita-cita. Apabila bercinta, suka menyelidik latarbelakang pasangan dan suka menguji. Pandai berjimat dan sentiasa berfikir untuk masa depan. Wanita ini akur dan mengikut perintah suami. Seksualnya agak dingin, tetapi apabila bermula, seksnya kuat dan tahan lama, tidak tergesa2 dan dilakukan dengan kelembutan. sumber : http://webblog.myjodoh.net/2007/04/11/rahsia-hari-lahir-wanita/
eyqin taktahulah nak percaye ke tak , sebab ade yang betul and ada yang salah dalam kenyataan tersebut . :12:yang eyqin potong tu rasenya salah , sebabianya berlawanan dengan sikap sebenar eyqin . hahaha :face5: okay , yang kat bawah ni pulak pasal bulan kelahiran eyqin .


MAC
  • Berpersonality menarik dan menawan
  • mudah didampingi
  • sangat pemalu dan pemendam rasa
  • sangat baik secara semula jadi, jujur, pemurah dan mudah simpati
  • Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran
  • suka pada kedamaian
  • sangat peka kepada orang lain
  • sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain
  • tidak cepat marah dan sangat amanah
  • tahu balas budi dan kenang budi
  • pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam
  • kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal
  • suka berangan-angan
  • suka melancong
  • sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi
  • lelam kabut dalam memilih pasangan
  • suka dengan hiasan rumahtangga
  • punya bakat seni dalam bidang muzik
 ha , yang ni pulak , banyak jugak betul dia , tapi ade jugak yang tak berape betul . ekekeke :1: yang last sekali ni pulak , hasil tambah hari lahir , tak tahu macam mana nak kira ? tengok sini -> rahsia eyqin punya hasil tambah ialah dua , so , jom kita tengok ape yang ada :2:


Nombor Tarikh Lahir: 2Kekuatan:Seorang yang mahir dan mempunyai personaliti yang menarik. Sentiasa tenang dalam apa pun keadaan. Seorang yang peramah dan mementingkan kebersihan. Sangat rajin dan matang dalam pemikiran. Lembut hati dan peka terhadap keperluan orang lain. Biasanya mudah bergaul dengan golongan yang tua daripadanya. Sekiranya diberi tugasan, individu ini mempunyai kebolehan untuk melaksanakannya dengan tepat.Kelemahan:Individu ini tidak percaya di atas kebolehan diri sendiri, walaupun orang lain percaya pada mereka. Mendengar nasihat yang diberikan, tetapi berkemungkinan tidak mengikutnya. Seorang yang sangat degil. Sentiasa mengutamakan orang lain melebihi kepentingan diri sendiri.Perkara yang perlu dipelajari:1) Percayalah kebolehan diri sendiri.2) Tingkatkan keyakinan diri (self-esteem)3) Utamakan diri sendiri bila keadaan memerlukan anda buat begituGolongan terkenal yang mempunyai nombor 2:Adi Putra, Dr Fadzli Yaacob, Thaksin Shinawarta, Bill Clinton, Madonna

okay , yang ni memang eyqin cakap betullah , semua nye memang ada pada eyqin . perasan lebih kan ? haktuihhhh  :7: hahaha . baca-baca jugak , jangan taksub sangat dengan benda ni . walau macam mana pun diri kita , bersyukurlah . sebab Allah sentiasa berikan yang terbaik untuk hambaNya :face28: that's all for today . thanks reading :1:

You Might Also Like

0 comments

Social Network