Pemenang Giveaway Sakan by Eyqin and Ecah

06:18:00


Assalamualaikum semuaa . So , hari yang dinanti telah tibaaaaa . Hahaha . Harini eyqin ngan ecah dan cabut undi cara kami sendiri . So , kat bawah ni senarai pemenang . Yang tak menang tu , jangan sedih . Next year , in shaa Allah eyqin buat GA solo pulak . In shaa Allah hadiah dia lagi best . Hahaha . Terima kasih semuaa sebab sudi support GA kitorang . Tanpa anda , mesti krikk-krikk je GA kitorang . Thanks tauu !!



Hadiah : 4 shawl ( 2x pemenang )



Hadiah : 2 novel ( 2x pemenang )






Hadiah : RM30 ( 1x pemenang )

image

Hadiah : Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )



Tahniah semua . Serius susah nak pilih pemenang . So , kalau ada rezeki lebih , in shaa Allah eyqin ngan ecah tambah hadiah . Kepada pemenang , boleh bagi details kat email ecah : beakhyun1510@gmail.com .

Detail yang diperlukan untuk semua hadiah kecuali pemenang wang tunai :

Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon : 

Detail pemenang wang tunai :

Nama bank :
No akaun :
Nama pemilik akaun : 

Hadiah semua akan dipos selewat-lewatnya 25hb . So detail mesti sampai awal . Lagipun esok sampai 22hb eyqin ngan ecah agak sibuk untuk karnival yang akan dijalankan tak lama lagi . Huhu . Thanks semuaaaaa .






You Might Also Like

19 comments

  1. thniah buat para pemenang especially sis lea..kak shahida n Yura!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Sha menang novel lagi.. TQ ye.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Allahuakbar.. Alhamdulillah... Thankz eyqin n Ecah.. Tahniah pd semua pemenang lain..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah :D thanks and tahniah semua ^^

    ReplyDelete
  5. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  6. Tak ada rezeki lagi. Tahniah yea kepada para pemenag. Anyway, jemput GA saya pula di http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada rakan blogger yang terpilih sebagai pemenang dan tahniah juga kepada penganjur... :D

    ReplyDelete
  8. wahhh.. tahniah buat semua pemenang di atas..


    psssttt... eyqin.. 18 tahun boleh join ga tu...

    http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete
  9. @Shahida Dzulkafli huhu tahniah . boleh post detail yee . selewat-lewatnya 30hb ni :)

    ReplyDelete
  10. @Lea Azleeya alhamdulillah :) sis boleh hantar detail ye :) selewat-lewatnya 30hb ni :)

    ReplyDelete
  11. @Radhia Razali in shaa ALLAH saya join :) thanks jemput

    ReplyDelete
  12. Adoii dah hantar haritu detaill tersalah emel la pulak.. Hari ni baru check balik.. hurmmm

    ReplyDelete
  13. Dah send detail lama dah dapat x 😜

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...
    Akak dah email detail dekat beakhyun1510@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Maaf ye.. akak salah taip email.. ampun..
    hehehe.. dah send lagi sekali dah...

    ReplyDelete

Social Network

Followers