Pemenang Giveaway Sakan by Eyqin and Ecah

06:18:00


Assalamualaikum semuaa . So , hari yang dinanti telah tibaaaaa . Hahaha . Harini eyqin ngan ecah dan cabut undi cara kami sendiri . So , kat bawah ni senarai pemenang . Yang tak menang tu , jangan sedih . Next year , in shaa Allah eyqin buat GA solo pulak . In shaa Allah hadiah dia lagi best . Hahaha . Terima kasih semuaa sebab sudi support GA kitorang . Tanpa anda , mesti krikk-krikk je GA kitorang . Thanks tauu !!



Hadiah : 4 shawl ( 2x pemenang )



Hadiah : 2 novel ( 2x pemenang )






Hadiah : RM30 ( 1x pemenang )

image

Hadiah : Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )



Tahniah semua . Serius susah nak pilih pemenang . So , kalau ada rezeki lebih , in shaa Allah eyqin ngan ecah tambah hadiah . Kepada pemenang , boleh bagi details kat email ecah : beakhyun1510@gmail.com .

Detail yang diperlukan untuk semua hadiah kecuali pemenang wang tunai :

Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon : 

Detail pemenang wang tunai :

Nama bank :
No akaun :
Nama pemilik akaun : 

Hadiah semua akan dipos selewat-lewatnya 25hb . So detail mesti sampai awal . Lagipun esok sampai 22hb eyqin ngan ecah agak sibuk untuk karnival yang akan dijalankan tak lama lagi . Huhu . Thanks semuaaaaa .






You Might Also Like

19 comments

  1. thniah buat para pemenang especially sis lea..kak shahida n Yura!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Sha menang novel lagi.. TQ ye.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Allahuakbar.. Alhamdulillah... Thankz eyqin n Ecah.. Tahniah pd semua pemenang lain..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah :D thanks and tahniah semua ^^

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.
    dah hantar detail

    ReplyDelete
  6. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  7. Tak ada rezeki lagi. Tahniah yea kepada para pemenag. Anyway, jemput GA saya pula di http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/preloved-hair-serum-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada rakan blogger yang terpilih sebagai pemenang dan tahniah juga kepada penganjur... :D

    ReplyDelete
  9. wahhh.. tahniah buat semua pemenang di atas..


    psssttt... eyqin.. 18 tahun boleh join ga tu...

    http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete
  10. jm dah emailkan detail

    ReplyDelete
  11. @Shahida Dzulkafli huhu tahniah . boleh post detail yee . selewat-lewatnya 30hb ni :)

    ReplyDelete
  12. @Lea Azleeya alhamdulillah :) sis boleh hantar detail ye :) selewat-lewatnya 30hb ni :)

    ReplyDelete
  13. @Radhia Razali in shaa ALLAH saya join :) thanks jemput

    ReplyDelete
  14. Adoii dah hantar haritu detaill tersalah emel la pulak.. Hari ni baru check balik.. hurmmm

    ReplyDelete
  15. Dah send detail lama dah dapat x 😜

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum...
    Akak dah email detail dekat beakhyun1510@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Maaf ye.. akak salah taip email.. ampun..
    hehehe.. dah send lagi sekali dah...

    ReplyDelete

Social Network

Followers