Review Blog Pemenang Saguhati Giveaway Sakan by Eyqin and Ecah

04:46:00

Selamat petang semua . So , tanpa buang masa eyqin nak review 3 blog pemenang saguhati kita . Hihihi . 



okay yang atas tu bukti penyertaan . hihi . nak cerita , blog sis ni serba pink sebab banyak bentuk "hati" . Huhu comel tauu ! Header pon kene dengan tema blog . so amazed . Tak crowded . Blog cepat je loadingnyaa . Takyah tunggu lamaa . Orang kata blognya tak "berat" . Haaa , kat bawah ni eyqin printscreen gambar headernya . Pokok yang ada daun bentuk hati . Huhu . Comel !! So , jemputlah singgah blog sis . Tak silap sis ni ada fashion house . Tak silaplah . Huhu . 


So , congrats sis . Dan terima kasih sangat sebab sudi support GA kitorang . Thanks 

----------------------------------------------------------------------------------------------



okay . ni blog adik cantik molek manis . huhu . baru berusia 15 tahun tapi dah bergiat aktif dalam dunia blog . eyqin suka blognya sebab warna soft dengan border berbunga yang comel tu . Header pon simple . Cuma satu , eyqin tak boleh nak comment kat post dia . huhu . taktahu ada error ke apaaa . Yang lain dah okay , dah cun . Huhu . So , congrats sebab menang ! Dan terima juga sebab sudi support GA Eyqin ngan Ecah . 

----------------------------------------------------------------------------------------------



haa tu bukti blogger penggali ilmu dunia kita sertai GA eyqin and ecah . blog ni awesome dan simple . memaparkan isu-isu semasa dan viral terkini . banyak info boleh dapat dari blogger tersebut . jemputlah singgah sebab anda takkan menyesal . Blog yang sedap mata memandang . So , jom berkunjung ke blog beliau !!


gamba atas ni eyqin print screen je . huhuhu . so , terima kasih sebab sudi join dan tahniahhh !!! 


Last but not least , terima kasih pemenang sebab sudi join even hadiah simple je . Terima kasih sebab sudi support kitorang yang masih baru dalam dunia blog . Terima kasih semuaaaa . Huhu *terharuu japp*

You Might Also Like

4 comments

Social Network