No Subject !

03:48:00


Hai . lamanya tak update pasal story of my life . Huhu poyonyaaaaaa !! Okay since harini agak free , so hakak pon update sikitlah pasal hari-hari indah yang dah lepas . Hee . Nampak gamba atas tu ? Haaa , gamba tu diambil masa kitorang pegi sungai lurus . Masa ni semua tengah cuti raya haji kecuali yang pakai spec pakai tudung cokelat tu . Haa dia tengah cuti sem . Since memasing lama tak jumpa , jumpalah kitorng kat situ . Siapa driver ? semestinyaa aku . Hahaha . Kitorang makan kerang . Adehh , bila mention kerang , terbayang lagi kerang dia yang sedap tuuu . Adohhh cravinggg . Hahahaha . Ade gambonyaa tapi malas nak upload . Nanti semua craving . Huhu . Alhamdulillah perjalanan pergi dan balek selamat . Rindu pon dah terbebas . Hihi . Tu first story . Second story , TELUK GOREK !! Hahaha . Teluk gorek ni cerita dah berkurun senanya . Bulan 5 kot . Hahaha .


Haaa , teluk gorek ni kitorang ikut camp ngan budak upper six . agak kekok sebab tak kenal diorang tetiba ikut camp diorang . Memang sempoi tapi agak crowded . Hahaha . Pengalaman yang syok tapi tempat tak berapa syok . Malam panas nak mampuihh . Tidur dalam khemah . Tapi serius panas kot . Taktaulah macam mana ecah dengan sheira boleh tidur nyenyak dalam tu . Aku sampai kene tegur dengan abang yang jaga kawasan sebab tak tidur . Hahaha . Panas bahangg . Next year kitorang akan buat gak camp camni tapi taknak dalam johor . Dekat sangatttt . Hahaha .


So tu je story untuk hari ini . Sekarang mood road to final . Sem 1 dah nak habis , tapi malas tetap tak habis . Wish me luck guys . Semoga ilmu yang dipelajari tu tak terbuang sia-sia . Huhu . Kepada semua yang nak final exam gak , all the best ! We can do it okay ! Doa dan tawakkal lah bebanyak . Ohyeee , kitorang still tak terima details pemenang . So please alert winners , esok last hantar detail ! Eyqin nak settle this week gak hadiahnyaaaa . Pleaseee guys . Huhuhu

Image result for good luck 



You Might Also Like

8 comments

  1. all the best ye exam nanti...comelnya footer post ni, kalau free2 nanti kongsikan cara boleh?

    ReplyDelete
  2. haiii sy pernah pegi teluk gorek.. bbq dgn kwn2.. tempat tu best kalau tak ramai org sgt.. hehe... tp surau dia agak terbiar lah.. kecewa sikit tang surau dia.. sy tak tahu awk pergi yg mana satu, sebab ada dua kan.. sy pergi yg hujung bukan yg first tu..
    btw, tolong suggestkan buku fixi apa yg best ek.. jemput singgah blog sy..

    tq.. :)

    ReplyDelete
  3. @Noor Maizan huhu thanks . hee footer post ek ? saya tak berapa tahulah sis . saya amek coding asal memang dah siap gitu . tinggal edit je .

    ReplyDelete
  4. @Faraa Samshudinrasanya sama tempatlah kot . maybe panas sebab time tu memang banyak gila orang pastu jarak khemah pon semua dedekat . huhh ! rimass . hahaha . buku fixi yang best pada saya asrama dengan ngeri . heee

    ReplyDelete
  5. bestnya outing....

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Social Network