Trial STPM Sem 1

02:57:00

Image result for susah exam

Hai Assalamualaikum semuaaa  sekarang mood road to final . Maybe lepasni jarang lah update blog . Settle je post hadiah untuk giveaway nanti , eyqin start hiatus . Kalau ada masa eyqin blogwalking . Bukan apaa . Taknak repeat sem 1 ni . Buang duit , buang tenaga . So nak taknak kene study hard and smart


Emm nak ceghitaaa sikit pasal exam yang dah lepas . hehe . Subjek ekonomi  hehe . Alhamdulillah yang keluarnyaa semua eyqin dah baca . Harap ada peningkatan lah untuk trial ni . Seni pulak adehhh . Apa yang eyqin baca langsung tak keluar  . Haishh sabo jelah . Sastera pulak , soalannya diluar jangkaan . Hahaha . Serius yang amek sastera semua terkejut dengan soalan yang cikgu zul buat . Huwaaaa cammm nak nanges . Tapi benda dah lepas , tawakkal jelah . Dah berusaha dah nak ingat semua . Cuma soalan je susah sangat . Huhu .


Image result for tumblr study motivation

so tu je untuk harini . semoga bertemu lagi . fi hifzillah



You Might Also Like

8 comments

Social Network