6 Tahun Dahh ~

03:54:00

Hai . Assalamualaikum semuaa . Hehehe . Trial dah habis . Hadiah untuk pemenang on proses . Harap sabar dan maaf sesangat . Sebab lambat hampir sebulan kot ke lebih ? Adehhh . Maaf ye pemenang-pemenang sekalian .

So , harini eyqin nak story pasal abang angkat eyqin . heee . eyqin anak sulung , amek dia as abang angkat around 2011 . maknanya dah dekat 6 tahun eyqin jadi adik angkat dia . bohonglah kalau tak sayang . eyqin dah anggap dia macam abg sendiri kot . macam dah taknak hilang dia . ecewahhhh .


hahaha . gambar sekadar hiasan yee . " kenapa sayang abang ? " haaa , soalan tu lah abg selalu tanya kat aku . gila kau tak sayang . time eyqin ada masalah , eyqin carik dia . kalau time ada masalah tu ada rasa camm nanges , call dia mesti tak jadi nanges . tapi kalau call dia time tengah nanges , mesti cepat reda . terus terang , eyqin macam beruntung dapat kenal dia . even kitorang tak pernah jumpa , dia layan sungguh-sungguh kerenah eyqin . dia pujuk eyqin bila eyqin tengah down , dia ajar eyqin bila eyqin tak tahu something , dia kacau macam abg-abg lain selalu buat . hahaha . siti pernah cakap , " aku tunggu je ni kau cakap yang kau suka kat abang kau , tapi dah berapa lama aku tungu , kau still tak cakap-cakap " . hahaha nonsense beb . eyqin dah janji kot dengan diri eyqin sendiri . eyqin takkan fall in love ngan abg sendiri , even dia cuma abg angkat . 

Image result for never fall in love with my brother

sejarah lama sangat terkesan sebenarnya . abang pernah kata , " sekali jadi adik abg , sampai bebila awak tetap jadi abang " auchhhh   hehe . harap-harap nyaa begitulah . act , eyqin pernah berangan , kan best kalau abg datang masa wedding day eyqin . hahaha *jauhkaumengelamunjah* tapi serius , eyqin dah anggap dia macam abang sendiri sebab dia betul-betul treat eyqin macam adek dia . eyqin betul-betul dapat rasa kasih sayang abang . huhuhu . last but not least , buat abang yang saya kasihi . terima kasih untuk 6 tahun yang penuh warna-warni ni . terima kasih sebab ambek berat pasal saya , sayang saya , dan layan kerenah saya yang tak berapa nak betul ni . sayang abang selalu . hihi . so , buat sesiapa yang ada abang tu , sayanglah abg korang . ramai kat luar tu yang nak ada abang , tapi takde abang . ade jugak yang nak kakak , tapi takde kakak . untuk eyqin , takde kakak takpe sebab eyqin ramai sangat kakak sedare yang dah bagi kasih sayang diorang as kakak . hehehe . tu je untuk harini , see you soon . assalamualaikum 

Image result for brother i love you imagesImage result for brother i love you images     

You Might Also Like

2 comments

  1. harapnya kekal sebagai abang kalau takde feeling apa2..
    takde panggil sayang2 bagai..kang ada yang melayang..

    ReplyDelete
  2. wahh fie pun anak sulong dulu ade gak abang angkat, tapi lagi ramai akak angkat lah, now dah kawen ni entah mane entah dorang. kekeekeee. jemput singgah blog bace new entry and komen ye. thank youuuu <3

    ReplyDelete

Social Network