New Year , New Me

10:05:00

Assalammualaikum and hai guys , Haha . Lama betul menghilangkan diri , Ecewahhh , cakap macam ada orang yang rindu kita pulakkan . Hahaha . Act , sangat busy . Sekarang ni ada 3 kerja kursus in the making . So , tak berapa ada mood nak update blog . Tapi harini rasa rajin pulak sebab esok macam nak ponteng satu hari , Hahaha . Perancangan yang tidak baik . So , hadiah giveaway dah settle . A lot of sorry to sis Lea , sebab hadiah sis paling tak perasan belum dihantar . Kalau sis belum terima lagi , habaq mai yaaa .


Back to main story , new year new me . Eceeeeehhhhh . Poyo nak matieyy ayat . Eleh biarlah . Hahaha . Takdelah new me sangat senanya . Tapi adalah sikit . Hahaha . So , as usual , azam pertama di tahun baru , mestilah NAK KURUSSSSSSS . Tapi taktahu lah bila kurusnya . Makin gemok je aku rasa sekarang ni . 

Image result for result

Result sem 1 dah keluar . Eyqin kena repeat paper !!!!! cikgu kata , better repeat untuk perbaiki gred awak , even awak dah puas hati dengan pointer awak , Senanya tak puas hati langsung , tapi dengan usaha yang ciput macam tu , i deserve for that pointer . Hahaha so sem 2 ni , kene improve . Eko agak senang kalini . Sastera pon okay kot . Yang masih dalam delima adalah Seni dan Pengajian Am . Bahasa Melayu so so , tapi cikgu kata Bahasa Melayu untuk sem 2 ni agak susah . Banyak yang memeningkan kepala . So , apa pon , wish me best of luck for this sem . 

Image result for love

haaaa , cintaa ? hahaha . belum difikirkan setakat ni . act , takde masa pon nak fikir pasal ni . yang aku tahu sekarang masa untuk enjoy sementara masa pegang tittle remaja ni . hahahaha . habis belajar this year , terus carik keje . 5 tahun lagi baru kita carik jodoh ye . hahaha . 

So , tahu apa yang eyqin cerita semua takde kaitan dengan tajuk kat atas . so , abaikan jelah tajuk tu . see you again . baboii ~

You Might Also Like

1 comments

  1. Good luck for ur this sem.. tak pe, cinta2 biar belakang dulu. Tapi kalo da ada jodoh, x blh lari da..hehehe

    ReplyDelete

Social Network