Mini Topup Giveaway by S.K.

08:13:00


Hai semuaaaaaaaaaaa . Haaa excitedkann ? hahaha . First GA in new year eyqin join . Act , penganjur tak suruh buat entry , tapi eyqin nak buat gakkk . So , semua syarat eyqin dah follow , cuma twitter je eyqin tak follow , Sebab , twitter tu bukan eyqin yang guna . Sepupu eyqin yang guna , so malas dah nak on twitter . Harap penganjur faham . Huhu . 

Guys , jom support GA ni . 28hb Feb last day guys . Make sure jangan buat GA ni terbatal !!!!!! Sangat rugi . Huhuhu . Penganjur kalau nak batalkan , bagi je hadiahnya kat saya . Tak malunya akuuu . Hahaha . Saya rela tau kalau penganjur nak hadiahkan kat saya , sebab birthday saya bulan 3 , so kira hadiah untuk saya lah tu . Hahahaha . 

So , eyqin ada bukti yang eyqin dah follow syarat syarat yang ditetapkan :



Haaa tu diaaaaa . So , jom reramai joinnn . Tekan banner kat atas tu k . See you againnnnnnnn . Xoxo

You Might Also Like

6 comments

  1. nak join jugakk, nak joinn. hahaa. good luck eyqin ^^

    ReplyDelete
  2. Good luck dan selamat berGA ya hehehe.
    Saya singgah blog ni dan follow sekali.
    Cantik la blog awak :) jemput melawat blog saya jika berkelapangan.

    ReplyDelete
  3. Sis Fie : Joinlahhh . Jangan tak join !! Huhuhu . Goodluck too

    Syed : Hee thanks . Done melawat :)

    ReplyDelete
  4. jom lh follow blog kita n ada masa meh singgah di http://munamunirah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Thank you sudi join =)
    Usul anda akan dipertimbangkan X)

    ReplyDelete
  6. @S.K. Huhuhu . Sila pertimbangkan xD Haha Gediknyaa ><

    ReplyDelete

Social Network